Den økonomiske balance

Bogføring efter bogen


Bogføring handler om at registrere og holde styr på plusser og minusser i firmaet. Kort sagt: Balance.

Vi vil sørge for, at jeres regnskaber er i orden og så optimale for jeres virksomhed som muligt.

Vi bestræber os på at aflevere et regnskab, der kan forstås af en evt. revision og anbefaler altid livrem og seler. Et regnskab hvor alle fradrag er korrekte, uanset kompleksiteten og mængden af bilag. Eller at f.eks importmoms og punktafgifter altid er korrekt indberettet.


TROVÆRDIGHED

Tal handler også om mennesker

Vi påtager os ansvaret for at ansatte og leverandører får løn og udestående til tiden, og at alle betalingsfrister overholdes således, at alle renter og rykkergebyrer undgås.

Det handler om at sætte procedurene i system, så ingen føler sig snydt, men ikke mindst, at jeres virksomhed fremstår troværdig, og har et godt rygte hos både forretningsforbindelser og myndigheder, for ingen af os har lyst til at handle med folk, som vi ikke stoler på. Det skal føles trygt at overlade regnskaberne til professionelle, uanset om det kommer som bilag i plastikposer eller i indekserede ringbind.

Vores værdisæt er , og vil altid være følgende:

  • Troværdighed
  • Pålidelighed
  • Grundighed

Så lad os starte med at aftale et helt uforpligtende møde. Det skal ikke koste jer en krone. Tværtimod vil I opdage hvor mange penge I kan spare, fordi vi har over tyve års erfaring i, at opdage alt det I måske overser.

Velkommen hos Furesø Regnskab ApS

EN PROFESSIONEL BOGHOLDER

KAN SPARE DIG FOR MEGET


Furesø Regnskab ApS

Lejrvej 19

3500 Værløse

CVR: 41094419

Tlf: 70 602 606