Vores rådgivning og erfaring indenfor bogholderi,

kan blive meget værd for din forretning!


Gode råd er ikke dyre

Et korrekt regnskab handler om 3 ting:

1


Erfaring

Med over 20 års erfaring ser vi ofte, at mindre -og nystartede firmaer gentager de samme begynderfejl. Især hvis de har vokseværk, eller hverken har de tekniske forudsætninger, følger med lovgivningen, eller bare ikke har interessen til at rode rundt i Excel til langt ud på aftenen.

Det kan bl.a være forkert momsafløfning, Manglende viden om afskrivnings-muligheder på investeringer, eller skattemæssige fradrag. Glemt A-skat, arbejdsmarkedsbidrag, ATP og manglende indberetninger til tiden, der koster dig mere, end at lade os gøre det ordentligt.

2


Struktur

Det handler om at få regnskabsrutinerne sat i system, samt at kende og overholde skæringsdatoerne og lovgivningen fra Skat. Måske har du for travlt og glemmer at sætte penge til side til moms, eller at indbetale feriepenge til dine ansatte eller ungarbejdere?

Det er ikke nemt at skulle huske på alle de komplicerede regler, når du har tusind bolde i luften og måske er en kreativ iværksætter, fremfor en superstruktureret tal-jonglør.

Lad os hjælpe dig med at gøre dårlige vaner til gode, så du kan fokusere på det, du er bedst til.

3


& Tid

Vi jagter alle sammen minutter og din tid er kostbar. Forretningen og familien skal jo også passes, og hvor effektiv er du egentlig, når du sidder med bunker af bilag efter en lang arbejdsdag? Du kan jo spørge dig selv, hvad du reelt koster i timen, og om de penge ikke var givet bedre ud på nogen professionelle, der gør det hele rigtigt på den halve tid…

Vi kan give dig den tid du mangler til at få din forretning til at vokse, istedet for at du spilder tiden på at stirre dig (tal)blind på en lommeregner. Ring til os i dag. Det tager kun to minutter!

EN PROFESSIONEL BOGHOLDER

KAN SPARE DIG FOR MEGET


Furesø Regnskab ApS

Lejrvej 19

3500 Værløse

info@f-regnskab.dk

CVR: 41094419

Tlf: 70 602 606